Албум:Паметника на Бузлуджа
Дом паметник на БКП
Дом паметник на БКП
Купола на паметника на Бузлуджа
Купола на паметника на Бузлуджа
Паметника на БКП
Паметника на БКП
Паметника на Бузлуджа - тераса
Паметника на Бузлуджа - тераса
Lurkers of the world unite
Lurkers of the world unite
Мозайка от Д. Киров
Мозайка от Д. Киров

Споделете този албум:
   1